Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ντέρμπι ανάμεσα στον Πύργο και τον ΑΟΑΝ στο γήπεδο Καλού Χωριού

Το παιχνίδι στο οποίο στρέφονται οι προβολείς στην 14η αγωνιστική δεν είναι άλλο από το ντέρμπι στο γήπεδο του Καλού Χωριού, μεταξύ του τοπικού Πύργου και του πρωτοπόρου ΑΟΑΝ. Δέκα μέρες μετά την αναμέτρηση τους στο κύπελλο και τα όσα συνέβησαν, οι δύο ομάδες έρχονται ξανά αντιμέτωπες σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι στο οποίο θέλουν πολύ τη νίκη. Οι μεν γηπεδούχοι για να πλησιάσουν κι άλλο την κορυφή, οι δε φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν σε αυτή στο τελευταίο τους παιχνίδι στον α’ γύρο, περιμένοντας κάποια γκέλα του συνδιεκδικητή Κόρφου. Στην ομάδα του Καλού Χωριού βλέπουν τον συγκεκριμένο αγώνα όπως όλους τους άλλους με τους παίκτες να είναι πανέτοιμους αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν αυτό που θέλουν, γνωρίζοντας φυσικά τη δυναμική του αντιπάλου τους όμως αυτό δεν τους φοβίζει.

Στον ΑΟΑΝ ξέρουν πως αν περάσουν με νίκη από την έδρα του Καλού Χωριού θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα τίτλου απέναντι σε μια από τις πιο αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου θα πάει χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα στο Καλό Χωριό, θέλοντας να παίξει το ποδόσφαιρο της.

Για τον Πύργο ο Γιάννης Λαυρεντάκης δεν θα έχει στα πλάνα του τους τιμωρημένους Μουρτζάκη και Βασ. Ραϊνάκη ενώ αμφίβολη λόγω τραυματισμών είναι η συμμετοχή του Κρασσά, του Γιανναδάκη και του Ψύλλου. Η προετοιμασία όλη την εβδομάδα γίνεται μετ’ εμποδίων στο γήπεδο του Καλού Χωριού που λόγω των βροχοπτώσεων έγινε βαρύ και ακατάλληλο όχι μόνο για παιχνίδι, αλλά και για προπόνηση με αποτέλεσμα να υπάρξουν οι παραπάνω μικροτραυματισμοί. Στα προβλήματα βρίσκεται και ο Φιορέτζης ταλαιπωρήθηκε από ίωση, όμως δεν πρέπει να τίθεται θέμα συμμετοχής του.

Στην αντίπερα όχθη, είναι καλύτερα τα πράγματα για τον Γιάννη Νταουσιάνη, που πέρα από τις δεδομένες εδώ και καιρό απουσίες του τιμωρημένου Φαγά και του τραυματία Λάπα δεν έχει άλλα προβλήματα. Οι παίκτες του έδειξαν σε όλες τις προπονήσεις μεγάλη όρεξη, γνωρίζοντας τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, στο οποίο πρέπει να δώσουν ψυχή και σώματι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου