Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Έκλεψαν τις εντυπώσεις στην 13η αγωνιστική οι…«Drunk Pitbull Crew-Ultras AOAN»

Δύσκολα μπορεί να κρατήσει κανείς κάτι από ένα παιχνίδι όπως αυτό του Σαββάτου στο στάδιο του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΟΑΝ και τον ουραγό Δράκο Λιμνών για το αγωνιστικό του κομμάτι. Κι όμως. Κάτι έκανε μεγάλη εντύπωση σε όσους αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τι; Μα η δυναμική παρουσία στις κερκίδες των «Drunk Pitbull Crew-Ultras AOAN», μια ομάδα νεαρών Αγιονικολιωτών που έδωσαν άλλο «χρώμα» με τα καπνογόνα σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι, με το τύμπανο να δίνει το ρυθμό και τις φωνές να ζητούν από τους παίκτες την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στο Περιφερειακό.

Σχολιαρόπαιδα ακόμα οι «Drunk Pitbull Crew-Ultras AOAN» δύσκολα θα έχουν ζήσει τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος για την ομάδα της πόλης τους στα σαλόνια της Β’ εθνικής, με ιστορικές νίκες για το κύπελλο Ελλάδας, όταν ο ΑΟΑΝ έγινε γνωστός σε όλο το πανελλήνιο με αναμετρήσεις απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλή κ.α.

Σίγουρα όμως ξέρουν τα επιτεύγματα της Αγιονικολιώτικης ομάδας και ως λάτρεις του ποδοσφαίρου που είναι, θεωρούν χρέος τους να είναι στο πλευρό της στην προσπάθεια που κάνει για να φύγει ξανά από τα στενά για αυτή σύνορα του Λασιθίου.

Ο κόσμος του Αγίου Νικολάου πέρα από κάποιες μικρές εξαιρέσεις τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει την πλάτη στο «μπλε αστέρι» και τώρα έρχονται αυτοί οι πιτσιρικάδες να σταθούν δίπλα στον ΑΟΑΝ, αφού ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς λαό, είναι…φαγητό χωρίς αλάτι.

Η κινήσεις τους φαίνονται καλά οργανωμένες και εντυπωσιακές, με την δημιουργία ιστοσελίδας ultras-aoan.weebly.com, με νέα φουτεράκια και κασκόλ να ετοιμάζονται, ώστε και αυτοί ντυμένοι στα κυανόλευκα να είναι ο δωδέκατος παίκτης του ΑΟΑΝ στην πορεία προς τον τίτλο.

Ευχή είναι να τους ακολουθήσουν κι άλλοι και να βρουν μιμητές από φίλους και των υπόλοιπων ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου