Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Φιλικά παιχνίδια των ακαδημιών ΑΟΑΝ

Τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΟΑΝ, του Μπάλα Σέντερ και του Πύργου είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν το Σαββατοκύριακο.

- Το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου έγιναν δύο παιχνίδια με αντίπαλες ομάδες τον ΑΟΑΝ και την ακαδημία «Μπάλα Σέντερ» Ιεράπετρας του Γιάννη Δρακωνάκη.

Στο πρώτο παιχνίδι για παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2000-2001 η Αγιονικολιώτικη νεανική ομάδα νίκησε με 6-3. Τρία γκολ σημείωσε ο Ατσαλής και από ένα ο Μουζιούρας, ο Κουρίνος και ο Πάγια για την Ακαδημία του ΑΟΑΝ, ενώ για την ομάδα της Ιεράπετρας δυο τέρματα σκόραρε ο Πετράκης και ένα ο Κρανιδιώτης.

Ακαδημία ΑΟΑΝ (Ν. Τσώτσος): Αρναουτάκης, Γκιοσέ, Πάγια, Τζανάκης, Αν. Μουζιούρας, Χριστινάκης, Α. Κουρίνος, Ατσαλής, Παντερμαράκης.

Μπάλα Σέντερ (Γιαν. Δρακωνάκης): Μπαχλιτζανάκης, Περβολαράκης, Δρακωνάκης, Π. Μυλωνάκης, Τσαμπανάκης, Πυθαρούλης, Πετράκης, Ξομπλαράκης, Πρωτογεράκης, Μυλωνάκης, Κοσμαδάκης, Ξυδιανός, Χατζηδάκης, Κολυδράκης.

Στο δεύτερο παιχνίδι για παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 1998-1999, ο ΑΟΑΝ και η ομάδα «Μπάλα Σέντερ» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4-4. Τα γκολ του ΑΟΑΝ σημείωσαν ο Μπούντο, ο Μανδουράρης, ο Αθ. Μουζιούρας και ο Φωκάς ενώ για τους φιλοξενούμενους δυο γκολ σημείωσε ο Μαν. Πετράκης και από ένα ο Αλ. Πετράκης και ο Ζερβαλάκης.

ΑΟΑΝ (Τακ. Μουζιούρας): Τσαγκαράκης, Κοκολάκης, Σεγκάι, Λουλάς, Κουνενάκης, Μπούντο, Αθ. Μουζιούρας, Μανδουράρης, Φωκάς.

Μπάλα Σέντερ (Γιαν. Δρακωνάκης): Μπαχλιτζανάκης, Μαν. Πετράκης, Ζερβαλάκης, Δρακωνάκης, Αλ. Πετράκης, Τσομπανάκης, Πρωτογεράκης, Προεστάκης.

- Στο βοηθητικό γήπεδο του Καλού Χωριού έγινε την Κυριακή φιλικό παιχνίδι των ακαδημιών του ΑΟΑΝ και του Α.Σ. Πύργου. Συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 6-8 ετών με νικήτρια την ομάδα του ΑΟΑΝ με 5-3. Τα γκολ για τον ΑΟΑΝ σημείωσε ο Π. Σφυράκης δυο και από ένα Μουτσάι, Πατεράκης και Ελέζι ενώ για τον Πύργο σκόραρε δυο τέρματα ο Γ. Μαυρής και ένα ο Μουστάκης.

Ακαδημία ΑΟΑΝ (Ιορδ. Τσιρκίνης): Κόλα, Μουτσάι, Τζόσε, Πατεράκης, Σφυράκης, Παντερμαράκης, Ελέζι, Παπαδάκης, Λουκάκης, Τζανόπουλος, Αλιμάνη.

Πύργος (Γιαν. Λαυρεντάκης): Μουστάκας, Μαν. Κουρίνος, Γ. Κουρίνος, Αρναουτάκης, Γ. Μαυρής, Γιωργ. Κλώντζας, Αλέξης, Κοκολάκης, Αλ. Γαϊτανάκης, Μαρ. Γαϊτανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου